0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
APC

APC logo

H APC (American Power Conversion Corporation) είναι παγκόσμιας κλάσης κατασκευαστής των συστημάτων συνεχούς παροχής ενέργειας (UPS - Συνεχής παροχή ρεύματος). Τα κύρια της προϊόντα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές συσκευές για την προστασία των κύριων μηχανημάτων από τις υπερτάσεις και τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και εξοπλισμό που παρέχει την εφεδρική ισχύ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

 

Η ιστορία της APC ιστορία αρχίζει το 1981, όταν οι μηχανικοί από το MIT (Massachusetts Institute of Technology) άρχισαν ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που στόχευε στην εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου το 1984, η εταιρεία άρχισε να κατευθύνεται προς τις συσκευές UPS.

 

Η εταιρία APC είναι γνωστή για τα υψηλά πρότυπα της ποιότητας, την ανάπτυξη της τεχνολογίας και τις καινοτόμες λύσεις για τη διατήρηση της συνέχειας λειτουργίας των κρίσιμων συστημάτων δικτύου (NCPI).

 

Στην προσφορά της εταιρείας τα κύρια προϊόντα αποτελούν οι συσκευές Back-UPS, οι οποίες προορίζονται κυρίως για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις. Αυτή είναι μια βασική σειρά των συσκευών ασφαλείας. Οι συσκευές της σειράς αυτής έχουν την ικανότητα του περιοδικού αυτοελέγχου, ο οποίος τους επιτρέπει την έγκαιρη ανίχνευση αλλαγών της μπαταρίας. Αυτό με τη σειρά του βοηθάει στην ανίχνευση οποιασδήποτε ενδεχόμενης βλάβης της μπαταρίας και στην λήψη προληπτικών μέτρων  σε πολύ σύντομο διάστημα.

 

Για τις μεγαλύτερες εταιρείες συνιστώνται συσκευές από την ομάδα Smart-UPS. Η διατήρηση της παροχής ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σε μεγάλες εταιρείες ενδέχεται να έχει σημαντική επίπτωση στην διατήρηση της παραγωγικής διαδικασίας ή της κοινής εργασίας πολλών ατόμων. Τα περισσότερα μοντέλα σε αυτό το μέρος της προσφοράς είναι: οι σειρές SMT και SUA καθώς και οι σειρές SURT και SURTD.

 

Η εταιρία APC φρόντισε στην προσφορά της επίσης για ευρύ φάσμα εξαρτημάτων για τις συσκευές της. Στην προσφορά βρίσκονται μεταξύ άλλων διάφορα σετ μπαταριών σε συσκευασία blister ή πολύπριζα.

 

Οι συσκευές APC UPS είναι ιδανικές για χρήση σε δίκτυα υπολογιστών, τα οποία παρέχουν προστασία στους διακομιστές, τους δρομολογητές και τους διακόπτες. Η μέγιστη αξιοπιστία και η απόδοση των επιμέρους μοντέλων θα ικανοποιήσει κάθε είδους ανάγκη για την προστασία εξοπλισμού.

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία