0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Cisco

Cisco Logo

Η αμερικανική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας η οποία ειδικεύεται στον τομέα του διαδικτυακού εξοπλισμού που περιλαμβάνει routers, switches (μεταγωγείς δικτύου), firewalls (τείχη προστασίας), φωνητικές πύλες, εξοπλισμό ασύρματου δικτύου καθώς και τηλέφωνα IP που χρησιμοποιούνται σε τηλεφωνία VOIP.

 

Η τελειότητα των συστατικών από τα οποία έχει κατασκευαστεί ο εξοπλισμός της Cisco έχει ως αποτέλεσμα ότι τα προϊόντα της αποτελούν πρότυπο για όλους τους ανταγωνιστές της στις αγορές δικτύωσης σε όλο τον κόσμο. Οι καινοτόμες λύσεις, η έξυπνη διαχείριση, και η πλήρης βελτιστοποίηση της λειτουργίας και της λειτουργικότητας είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητούν  πολλοί τελικοί καταναλωτές. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων προσφέρει την τέλεια προσαρμογή στις ανάγκες του πελάτη, ενώ η αξιοπιστία και η εγγύηση της πλήρους λειτουργικότητας κέρδισε τις καρδιές τόσο των ιδιωτών όσο και μεγάλων εταιριών  ή επιχειρήσεων.

 

Οι μεταγωγείς δικτύου και οι δρομολογητές (routers) της Cisco προσφέρουν τη μέγιστη επεκτασιμότητα, μια εξαιρετική απόδοση και την αίσθηση ασφάλειας όσο αφορά την πλήρη λειτουργικότητα και την πρόσβαση στους πόρους. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, παρά τον πολύ εκτεταμένο πίνακα διαμόρφωσης επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση και την εύκολη διαχείριση της συσκευής.

 

Τα τείχη προστασίας με το σήμα της Cisco θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα στην αγορά. Με βάση μια πλατφόρμα με αρθρωτή αρχιτεκτονική που παρέχει μια τέλεια κλιμάκωση των συσκευών σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφάλειας των επιμέρους δικτύων, και η ποικιλία των χρησιμοποιημένων μεθόδων αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια των δεδομένων στο συγκεκριμένο σύστημα.

 

Γνωστές είναι επίσης οι λύσεις της τηλεφωνίας IP, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα τηλέφωνα VOIP, χάρη στα οποία μπορεί να μειωθεί κατακόρυφα το κόστος των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Προηγμένα μοντέλα τηλεφώνων με οθόνες, συνεδριακοί σταθμοί, τηλέφωνα με εικόνα, τροφοδοτικά, και πολλά άλλα στοιχεία παρέχουν εξαιρετική ποιότητα κλήσης και εξασφαλίζουν την προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 

Οι συσκευές της Cisco επικαλούνται τελευταία συνώνυμα του Διαδικτύου και από χρόνια κερδίζουν πλήθη ικανοποιημένων πελατών. Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και επέκταση πολλών διαδικτυακών λύσεων, τώρα και σε ελκυστικές, χαμηλότερες τιμές.

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία