OK
0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Dell

Dell logo

Η Dell Computer Corporation είναι μια αμερικανική εταιρεία με διεθνή εμβέλεια. Η εταιρεία αυτή ειδικεύεται στην παραγωγή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών. Τα κύρια προϊόντα της περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές, διακομιστές, φορητούς υπολογιστές, σαρωτές, μνήμες του υπολογιστή , netbooks, και άλλες περιφερειακές συσκευές.

 

Η Dell ιδρύθηκε το 1984, και από την αρχή πόνταρε στη δυναμική ανάπτυξη τόσο της εταιρείας όσο και του προσωπικού της. Η εταιρεία επιτρέπει στους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της πληροφορικής. Επίσης, ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, στηρίζοντας όλες τις καινοτόμες λύσεις για την προώθηση καθαρότερου περιβάλλοντος. Η παγκόσμια της ανάπτυξη συνέβαλε στο άνοιγμα γραφείων σε όλες τις ηπείρους. Η εταιρεία έγινε ένας σημαντικός προμηθευτής του εξοπλισμού πληροφορικής για τον τομέα της υγείας.

 

Οι πιο δημοφιλείς συσκευές της Dell είναι: 

- Διακομιστές (σειρά PowerEdge), οι οποίοι είναι ιδανικοί για κάθε εταιρεία. Επιπλέον, η εγκατάστασή τους δύναται τόσο στα περιβλήματα τύπου πύργος όσο και στις ντουλάπες  διακομιστή. Η υψηλή ευελιξία της διαμόρφωσης επιτρέπει τη μέγιστη προσαρμογή στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων ατόμων. Τα πιο δημιφιλή μοντέλα είναι: R320, R420, R520.
- Εκτυπωτές και τόνερ της Dell σημαίνει υψηλής ποιότητας εκτύπωση και σε συνδυασμό με την απόδοση βάζει τα προϊόντα αυτής της μάρκας σε πολύ καλό φως έναντι των ανταγωνιστών. Η αξιοπιστία των συσκευών τα κάνει να επιλέγονται συχνά ως μέρος εξοπλισμού των λογιστικών γραφείων, και των γραφείων του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικό κάδου.
- Τροφοδοτικά αδιάλειπτης παροχής UPS είναι μια σύγχρονη λύση για την προστασία του εξοπλισμού από διακοπές ρεύματος που προκύπτουν στο ηλεκτρικό δίκτυο. Είναι ιδανικά για τη διατήρηση της συνεχούς λειτουργίας του συστήματος. Η διατήρηση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αυξάνει την ασφάλεια των δεδομένων που αποθηκεύονται και επεξεργάζονται σε διακομιστές.

 

Ένα ευρύ φάσμα επιλογών του διακομιστή δείχνει την πλήρη ευελιξία του εξοπλισμού που κατά βέλτιστο τρόπο μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες επιχειρήσεων, ιδιωτών και άλλων φορέων. Βρίσκονται εδώ οι σκληροί δίσκοι, οι μνήμες RAM, οι κάρτες δικτύου και τα προφίλ στήριξης και οι ανεμιστήρες.

Επιλεγμένα προϊόντα
Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία