0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Fujitsu

Fujitsu logo

Η Fujitsu είναι μια εταιρεία που προέρχεται από την Ιαπωνία. Ειδικεύεται στην κατασκευή του πληροφοριακού εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει υπερυπολογιστές, προσωπικούς υπολογιστές (PC), διακομιστές PC. Επιπλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ημιαγωγών.

 

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει στη δεκαετία του '30 του εικοστού αιώνα, όταν σε συνεργασία με τη Siemens ξεκινάει την παραγωγή των γεννητριών και ηλεκτρικών κινητήρων για να ενισχύσει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση στο έδαφος της Ιαπωνίας. Η Fujitsu εδώ και χρόνια καθοδηγούσε την ανάπτυξη της προς την κατεύθυνση των ηλεκτρονικών, των τηλεπικοινωνιών και της συνδεσιμότητας, όπως αποδεικνύεται από τα εμπορικά μοντέλα τηλεφώνων, προσωπικών υπολογιστών, οθόνων και κονσόλων παιχνιδιών. Τελικά, η εταιρεία κατασκευάζει διακομιστές, συσκευές μαζικής αποθήκευσης, υπολογιστές και συσκευές όπως τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές , τερματικούς σταθμούς και περιφερειακό εξοπλισμό.

 

Οι διακομιστές Fujitsu αποτελούν μια ολοκληρωμένη και ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η υψηλή απόδοση και η αποτελεσματικότητα των λειτουργικών συστημάτων και εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας, που επιτυγχάνεται χάρη στα 20 χρόνια εργασίας της ομάδας Green IT, εξασφαλίζει στον πελάτη ότι ο εξοπλισμός που αγοράζεται θα εκπληρώσει τις πιο απαιτητικές προσδοκίες του.

 

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα διακομιστών περιλαμβάνουν τους Primergy servers TX (σειρά Tower) και τους Primergy RX (σειρά Rack). Το ευρύ φάσμα των προδιαγραφών ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να διαλέξετε σας εξασφαλίζει την πλήρη κλιμακωσιμότητα των συσκευών η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εξοπλισμό στις ανάγκες του συγκεκριμένου κέντρου.

 

Το φάσμα των επιλογών των διακομιστών με τις οποίες μπορούν να επεκταθούν τα μεμονωμένα συστήματά τους είναι πραγματικά μεγάλο. Μεταξύ αυτών βρίσκονται επεξεργαστές, μνήμες RAM,  σκληροί δίσκοι, ελεγκτές RAID, κάρτες PCI, τροφοδοτικά τύπου HotPlug.

 

Στην προσφορά της εταιρίας μπορείτε επίσης να βρείτε σταθμούς εργασίας, μεταξύ των οποίων οι πιο δημοφιλείς είναι της σειρά CELSIUS. Οι σταθμοί αυτοί αποτελούνται από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, και επιπλέον δύναται να επεκταθούν με περαιτέρω μέρη που αυξάνουν την  αποτελεσματικότητα των μεμονωμένων στοιχείων στο σύστημα. Ιδανικοί για εφαρμογές πληροφορικής στήριξης των σχεδίων μηχανικού, των αρχιτεκτονικών και ηλεκτρικών σχεδίων καθώς και της χρηματοοικονομικής ανάλυσης.

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία