0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Juniper


Η εταιρία Juniper είναι ο δεύτερος σημαντικός κατασκευαστής διαδικτυακού εξοπλισμού στον κόσμο. Η αμερικανική εταιρεία από την ίδρυσή της έδινε προτεραιότητα στην επίλυση των πιο σημαντικών και των πιο δύσκολων προβλημάτων που συνδέονται με τη λειτουργία των δικτύων υπολογιστών. Η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη και η εφαρμογή πολλών λύσεων πολύ πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές επέτρεψε στην εταιρεία να κυριαρχήσει σε σημαντικό μέρος της παγκόσμιας αγοράς.

 

Η προσφορά της Juniper βασίζεται στην έξυπνη λύση δικτύου και στην ευρεία διαφοροποίηση προσφοράς, και χάρη σ' αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των μεμονωμένων πελατών . Το ευρύ φάσμα προϊόντων μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι routers, switches, δημοφιλή τείχη προστασίας βασίζονται σε σύστημα ασφαλείας NetScreen.

 

Η κλιμακωσιμότητα, η αξιοπιστία και η υψηλή απόδοση αποτελούν τα χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς, περιγράφοντας τα προϊόντα της Juniper. Και χάρη στο φιλικό και εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης οι συσκευές της γίνονται όλο και πιο επιθυμητές από το κοινό.

 

Το καινοτόμα, μοναδικό και αποκλειστικό σύστημα διαχείρισης που ονομάζεται Junos επιτρέπει τη μέγιστη μείωση χρόνου εγκατάστασης και διαχείρισης συστημάτων που βασίζονται σε εξοπλισμό της Juniper. Η μέγιστη απόδοση του, η άψογη τελειοποίηση καθώς και η αξιοπιστία δεν απαιτεί από τον χρήστη να βαθαίνει στη λεπτομερή τεκμηρίωση και στις οδηγίες χρήσης.

 

Οι διακόπτες Ethernet (πλήρως διαβαθμισμένη σειρά EX) είναι ιδανικοί για εφαρμογές σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ιδρύματα ή υπηρεσίες, αποτελώντας στην πραγματικότητα μια τέλεια απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση της υψηλής διαθεσιμότητας, της μεταγωγής και της κινητικότητας των δεδομένων.

 

Μια πολύ καλή φήμη στην αγορά έχουν και τα τείχη προστασίας (οι πιο δημοφιλείς λύσεις είναι οι σειρές SRX). Τα firewalls της Juniper συνδυάζουν μια πληθώρα λύσεων και μηχανισμών ασφαλείας, η οποία τέλεια ταιριάζει με το λειτουργικό σύστημα Junos. Τα προϊόντα SRX θεωρούνται ευέλικτα τείχη προστασίας των DataCenter με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης της κίνησης στο επίπεδο ακόμη και των 20-30 GB/s, χρησιμοποιώντας τις γνωστές και αποδεδειγμένες λύσεις ασφάλειας της σειράς NetScreen.

 

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων και η τεράστια κλιμακωσιμότητα τους μπορούν να ικανοποιήσουν προσδοκίες όλων, ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

 

Τρέχουσες προσφορές
Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Εταιρική σχέση
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
EBA National Winner Banner