0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Microsoft
Microsoft

 

Microsoft logo

Η Microsoft είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο. Είναι γνωστή ως παραγωγός των λειτουργικών συστημάτων MS-DOS, Microsoft Windows και του λογισμικού γραφείου για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αποτελείται από ένα πακέτο προγραμμάτων του Microsoft Office.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975, προκειμένου να δημιουργήσει ένα διερμηνέα της γλώσσας BASIC, γρήγορα μεγάλωσε ανοίγοντας διεθνή γραφεία σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η πρώτη σημαντική επιτυχία της εταιρείας ήταν DOS - το πρώτο φορητό λειτουργικό σύστημα για τους υπολογιστές και μικροϋπολογιστές. Το 1985, δημιουργήθηκε η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows, και το 1989 έκανε πρεμιέρα το πακέτο γραφείου Microsoft Office.

 

Η συνεχής ανάπτυξη και προσαρμογή των προϊόντων της Microsoft για τις ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών επέτρεψε τη διαίρεση του λογισμικού σε 3 βασικές ομάδες άδειας χρήσης.

 

Υπάρχουν οι εξής ομάδες άδειων:

- Ανοιχτές άδειες (MOLP) - διαθέσιμες σε ηλεκτρονική μορφή (διαθέσιμα μέσω του VLSC (Volume Licensing Service Center)

- Άδειες OEM - αποκλειστικές και καθορισμένες σε ένα συγκεκριμένο φυσικό εξοπλισμό (διακομηστή,  φορητό υπολογιστή, σταθερό υπολογιστή)

- Άδειες FPP (BOX) - βασική έκδοση λογισμικού σε κουτί (BOX), η οποία επιλέγεται ως επί το πλείστον από τους οικιακούς χρήστες.

 

Η Microsoft έχει χωρίσει τις άδειες της και βάση το πεδίο εφαρμογής του λογισμικού, και ως εκ τούτου διακρίνονται :

 

- Εμπορικές άδειες - για εταιρείες και επιχειρήσεις

- Εκπαιδευτικές άδειες - για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς φορείς

- Κυβερνητικές άδειες - για κυβερνητικά όργανα και υπηρεσίες

 

Αυτό το ευρύ φάσμα επιλογών της αδειοδότησης του λογισμικού επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη άδεια για τις μεμονωμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft περιλαμβάνουν τα πακέτα γραφείου Office και το λειτουργικό σύστημα των Windows, το οποίο έχει ποίκιλες εκδόσεις κατάλληλες για οικιακές εφαρμογές και διακομιστές. Τα πλούσια πακέτα γλωσσών κάνουν κάθε χρήστη του υπολογιστή σε όλο τον κόσμο να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί ομαλά και απρόσκοπτα το λογισμικό Microsoft.

 

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία