0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Office 365 - SeneticMicrosoft ESD
Microsoft Volume Licensing

Σας προσφέρουμε τρεις τύπους αδειών ομαδικής χρήσης Microsoft Volume Licensing:
Microsoft Open License
άδειες κυριότητας έφαπαξ χρέωση

Η ανοιχτή άδεια της Microsoft, λεγόμενη άδεια OPEN (ή αλλιώς γνωστή ως MOLP) είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε οριστικές άδειες χρήσης για το λογισμικό της Microsoft, και προορίζεται για όλες τις επιχειρήσεις, τόσο μικρές όσο και μεγάλες, καθώς και για εκπαιδευτικούς φορείς, και διοίκηση.

Σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε άδειες με ευέλικτο τρόπο - ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της συμφωνίας και για οποιοδήποτε αριθμό προϊόντων που η εταιρεία χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Η ανοιχτή άδιεα της Microsoft (MOLP - Microsoft Open License Pack) είναι διαθέσιμη για επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς φορείς (Open Academic) και μονάδες της δημόσιας διοίκησης (Open Government). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MOLP.
Επιλέξτε Open License
Microsoft Open License
άδειες κυριότητας πληρωμή με δόσεις ή εφάπαξ

Το πρόγραμμα άδειας Microsoft Open Value προορίζεται για εταιρίες που ενδιαφέρονται για αγορά οριστικών άδειων (χωρίς ημερομηνία λήξεως), και θέλουν να καταβάλλουν τα τέλη σε ετήσιες δόσεις ή εφάπαξ.

Η συμφωνία υπογράφεται για τρία χρόνια, και όλες οι άδειες είναι διαθέσιμες από Software Assurance (L + SA).

Το πρόγραμμα Open Value σε επιλογή για ολόκληρη την εταιρεία (Company Wide) συνεπάγεται την τυποποίηση του λογισμικού που χρησιμοποιείται σε όλους τους υπολογιστές με βάση τουλάχιστον ένα από τα προϊόντα της πλατφόρμας: Office, Windows ή CALe πρόσβαση.
Επιλέξτε Open Value
Microsoft Open License
ενοίκιο άδειας ετήσια τέλη

Το πρόγραμμα Open Value Subscription είναι ένας τύπος άδειας χρήσης που περιλαμβάνει ένα προσωρινό δικαίωμα να χρησιμοποιούνται οι τελευταίες εκδόσεις των επιλεγμένων προϊόντων της Microsoft.
Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται για εταιρίες με τουλάχιστον πέντε υπολογιστές. Η σύμβαση υπογράφεται για 3 χρόνια, και τα τέλη καταβάλλονται σε ετήσιες δόσεις.

Το πρόγραμμα Microsoft Open Value Subscription συνιστάται ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις των οποίων η ανάπτυξη για τα επόμενα 3 χρόνια είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς - μπορούν γρήγορα να αναπτύγονται και να αγοράζουν νέους υπολογιστές, καθώς και να μειώνουν τον αριθμό τους (ή διαχειρίζονται προγράμματα ορισμένου χρόνου, όπως πχ. Call Centers) και ως εκ τούτου δεν θέλουν να επενδύουν στην αγορά μιας άδειας κυρότητας.
Επιλκέξτε OV Subscription

 

Microsoft logo

Η Microsoft είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο. Είναι γνωστή ως παραγωγός των λειτουργικών συστημάτων MS-DOS, Microsoft Windows και του λογισμικού γραφείου για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αποτελείται από ένα πακέτο προγραμμάτων του Microsoft Office.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975, προκειμένου να δημιουργήσει ένα διερμηνέα της γλώσσας BASIC, γρήγορα μεγάλωσε ανοίγοντας διεθνή γραφεία σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η πρώτη σημαντική επιτυχία της εταιρείας ήταν DOS - το πρώτο φορητό λειτουργικό σύστημα για τους υπολογιστές και μικροϋπολογιστές. Το 1985, δημιουργήθηκε η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows, και το 1989 έκανε πρεμιέρα το πακέτο γραφείου Microsoft Office.

 

Η συνεχής ανάπτυξη και προσαρμογή των προϊόντων της Microsoft για τις ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών επέτρεψε τη διαίρεση του λογισμικού σε 3 βασικές ομάδες άδειας χρήσης.

 

Υπάρχουν οι εξής ομάδες άδειων:

- Ανοιχτές άδειες (MOLP) - διαθέσιμες σε ηλεκτρονική μορφή (διαθέσιμα μέσω του VLSC (Volume Licensing Service Center)

- Άδειες OEM - αποκλειστικές και καθορισμένες σε ένα συγκεκριμένο φυσικό εξοπλισμό (διακομηστή,  φορητό υπολογιστή, σταθερό υπολογιστή)

- Άδειες FPP (BOX) - βασική έκδοση λογισμικού σε κουτί (BOX), η οποία επιλέγεται ως επί το πλείστον από τους οικιακούς χρήστες.

 

Η Microsoft έχει χωρίσει τις άδειες της και βάση το πεδίο εφαρμογής του λογισμικού, και ως εκ τούτου διακρίνονται :

 

- Εμπορικές άδειες - για εταιρείες και επιχειρήσεις

- Εκπαιδευτικές άδειες - για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς φορείς

- Κυβερνητικές άδειες - για κυβερνητικά όργανα και υπηρεσίες

 

Αυτό το ευρύ φάσμα επιλογών της αδειοδότησης του λογισμικού επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη άδεια για τις μεμονωμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft περιλαμβάνουν τα πακέτα γραφείου Office και το λειτουργικό σύστημα των Windows, το οποίο έχει ποίκιλες εκδόσεις κατάλληλες για οικιακές εφαρμογές και διακομιστές. Τα πλούσια πακέτα γλωσσών κάνουν κάθε χρήστη του υπολογιστή σε όλο τον κόσμο να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί ομαλά και απρόσκοπτα το λογισμικό Microsoft.

 

Τύποι άδειων της Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesSurface (QWERTY US INTL)Microsoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses
Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή?
Πάρτε τηλέφωνο τους ειδικούς μας:
+30 231 1180764 ή στείλτε μήνυμα στη διέυθυνση:
software at senetic dot gr
Τρέχουσες προσφορές
Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Εταιρική σχέση
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
EBA National Winner Banner