0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Red Hat


Red Hat logo

Η Red Hat είναι μια αμερικανική εταιρεία στον τομέα της πληροφορικής που ιδρύθηκε το 1993. Συνδέεται κυρίως με το κύριο προϊόν της τη διανομή του Linux - το Red Hat Linux. Η εταιρεία υποστηρίζει, επίσης, δωρεάν λογισμικό, συμμετέχοντας στην ανάπτυξη του συστήματος Fedora.


Το Red Hat Linux είναι η παλαιότερη εμπορική διανομή του Linux. Τη δημοφιλία της απέκτησε χάρη στα αρκετά εργαλεία διαμόρφωσης που επέτρεπαν στους αρχάριους χρήστες να βελτιστοποιήσουν το σύστημα διαχείρισης, και η χρήση των πακέτων RPM τους διευκόλυνε σημαντικά την εγκατάσταση του λογισμικού. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του συστήματος είχε αριθμό 9. Στη συνέχεια, το σύστημα χωρίστηκε σε δύο κλάδους: ένα μη κερδοσκοπικό που ονομάζεται Fedora, και μια εμπορική διανομή Red Hat Enterprise Linux. Τα συστήματα βασίζονται στο γραφικό περιβάλλον GNOME.

 

Αυτό το σύστημα εφαρμόζεται ως επί τον πλείστον σε συστήματα που είναι υπεύθυνα για το χειρισμό των διακομιστών εκτύπωσης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βάσεων δεδομένων, καθώς και των σταθμών εργασίας ή των συστημάτων υπεύθυνων για τη διαχείριση της κυκλοφορίας του δικτύου.

 

Η σταθερότητα της εργασίας που προσφέρει το σύστημα γρήγορα έγινε αντιληπτή και χρησιμοποιείται στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά διαδικτύου. Η ύπαρξη πολλών πλατφόρμων και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πολλών πρωτόκολλων δικτύου επιτρέπει την αποδοτική και αποτελεσματική ενσωμάτωση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων από διαφορετικές εταιρείες.

 

H Red Hat Enterprise Linux, που ξεκίνησε το 2003, είναι μια πλήρως εμπορική διανομή Linux. Η έκδοση Enterprise πριν να φτάσει στην αγορά περνάει από πολύ πιο εκτεταμένες δοκιμές ορθότητας ενεργειών που εκτελούνται από το σύστημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Το σύστημα είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες. Όλες οι επί του παρόντος διαθέσιμες εκδόσεις ανανεώνονται συνεχώς και διατίθενται μέσω του Red Hat Network. Κάθε χρήστης του συστήματος με μια έγκυρη συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε έκδοση του συστήματος με πλήρη εγγύηση για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία της. Η εμπορική υποστήριξη για το Red Hat γίνεται μέσω  τριών βασικών πακέτων: Basic, Standard και Premium.

 

Τρέχουσες προσφορές
Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Εταιρική σχέση
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
EBA National Winner Banner