Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, μάθετε περισσότερα
Ελλάδα (αλλαγή)
Έχουμε ετοιμάσει για σας το κατάστημά μας στη γλώσσα και το νόμισμά σας.
Επιλέξτε την τοποθεσία σας:
  0
  Ερώτηση
  0,00 €
  0
  Καλάθι
  0,00 €
  Λήψη...
  Λήψη...
  Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
  Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!


  Symantec logo

  Πρόκειται για μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη δεκαετία του '80, η οποία επικεντρώνεται κυρίως σε λογισμικό ασφάλειας και διαχείριση των δεδομένων που προορίζεται για υπολογιστές. Η διεθνής εταιρεία άρχισε την καριέρα της στον τομέα της πληροφορικής με τη δημιουργία ενός επεξεργαστή κειμένου και μιας βάσης δεδομένων Q&A, για να μετακινηθεί στα νεότερα χρόνια στα πακέτα εργαλείων ανάπτυξης εφαρμογών, καταλήγοντας τελικά στα πακέτα λογισμικού anti-virus και το βοηθητικών προγραμμάτων υπό την κοινή ονομασία Norton.

   

  Η Symantec είναι μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά λογισμικού προστασίας του δικτύου επικοινωνίας, της άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, τους ελέγχου του περιεχομένου, της αρχειοθέτησης των μηνυμάτων, της νομικής συμμόρφωσης καθώς και του λογισμικού antivirus και anti-spam.

   

  Τα γνωστά προϊόντα της Symantec είναι τα πακέτα λογισμικού, όπως Backup Exec, Endpoint Protection και System Recovery.

   

  Το Backup Exec είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει την αποτελεσματική αρχειοθέτηση δεδομένων σε ένα απλό μοντέλο δίσκος-δίσκος-ταινία. Η εφαρμογή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε τα δεδομένα σε διακομιστές αρχείων, διακομιστές SQL Server και Microsoft Exchange. Χάρη στη χρήσης της τεχνολογίας Granual Recovery Technology (τεχνολογία λεπτομερής αποκατάστασης στοιχείων) επιτρέπει τη γρήγορη και απρόσκοπτη ανάκτηση των δεδομένων μέχρι και στοιχεία όπως μεμονωμένα μηνύματα e-mail ή μεμονωμένες ιδιότητες και χαρακτηριστικά των χρηστών.

  Το Endpoint Protection είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την εφαρμογή της ασφάλειας των δεδομένων στις επιχειρήσεις. Ο συνδυασμός της λειτουργικότητας του λογισμικού antivirus με τα εργαλεία ελέγχου της εφαρμογής και του τείχους προστασίας κάνει το πρόγραμμα πλήρως χρήσιμο παράγοντα προστασίας που διευθύνεται από μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης.

  Το System Recovery είναι ένα λογισμικό επαναφοράς του συστήματος Windows, το οποίο συνεργάζεται με άλλες λύσεις ασφάλειας και διαχείρισης της Symantec. Το πρόγραμμα επιτρέπει την αυτοματοποίηση της διαχείριση των κατανεμημένων συστημάτων των backup, καθώς και προσφέρει τη δυνατότητα να επαναφέρετε τα δεδομένα σε περίπτωση βλάβης του διακομιστή ή του υπολογιστή. Με τη χρήση του λογισμικού, οι διαχειριστές μπορούν αυτόματα να αντιγράψουν τα σημεία επαναφοράς του συστήματος σε απομακρυσμένους διακομιστές FTP.

   

  Τρέχουσες προσφορές:
  -47%
  Μείνετε σε επαφή!
  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.
  Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Voulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
  Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
  Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
  Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
  Ευχαριστούμε!
  Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
  Εταιρική σχέση
  Τρόποι πληρωμής
  Τρόποι αποστολής