0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Ubiquiti

Ubiquiti logo

Η Ubiquiti Networks είναι μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005. Η προσφορά της εταιρίας περιλαμβάνει κυρίως ασύρματες συσκευές που έχουν σχεδιασθεί ειδικά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

 

Ο στόχος της εταιρείας Ubiquiti είναι να μειώσει το ψηφιακό χάσμα μέσω της κατασκευής των δικτύων επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Μια σειρά από κορυφαίες συσκευές airMAX ™, Unifi ™, airFiber ™, AirVision ™, MFI ™ και EdgeMAX ™ είναι ένας συνδυασμός των καινοτόμων λύσεων με τη σύγχρονη τεχνολογία και ελκυστική τιμή. Όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν την ιδανική στήριξη για τους χρήστες, προκειμένου να εξαλειφθούν τα εμπόδια στην επικοινωνία.

 

Η Ubiquity είναι μια καθολική λύση που βασίζεται σε μια ανοικτή αρχιτεκτονική. Η χρήση του προηγμένου λειτουργικού συστήματος που είναι το Air OS επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση των συσκευών που βασίζονται σε αυτό. Περιλαμβάνονται εδώ οι δρομολογητές, οι μεταγωγείς, οι γέφυρες, οι σταθμοί point-to-point, οι σταθμοί point-to-multiple-point, καθώς και τα συστήματα  παρακολούθησης CCTV.

 

Οι συσκευές της Ubiquiti έχουν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η ρύθμιση της χωρητικότητας (αποστολής/λήψης δεδομένων), ο πελάτης PPPoE, η ρύθμιση του πλάτους του καναλιού (5/10/20 MHz) και η QoS για την ποιότητα των υπηρεσιών 802.11e. Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία των συσκευών είναι επίσης το πακέτο Software Development Kit (SDK) που επιτρέπει με προγραμματισμένο τρόπο την τροποποίηση και την προσαρμογή του εξοπλισμού στις συγκεκριμένες ανάγκες.

 

Στα κύρια χαρακτηριστικά της νεαρής αμερικανικής μάρκας είναι η εκκεντρική εμφάνιση, το ισχυρό επιθετικό μάρκετινγκ, η εκπληκτική ποιότητα και η ελκυστική τιμή. Τα προϊόντα της Ubiquiti θεωρούνται σταθερά και έχουν επίσης πολύ καλή εμβέλεια που ικανοποεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών χρηστών.

 

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα της είναι: 

- Ubiquiti Unifi - απλό στη χρήση το σημείο Access Point που λειτουργεί στη ζώνη των 2,4 GHz,

- Ubiquiti NanoBridge M - προστατευτική ασπίδα σχεδιασμένη για εξωτερικές λύσεις,

- Ubiquiti NanoStation - λύση για την ολοκληρωμένη κατασκευή ραδιοφωνικών γεφυρών,

- Ubiquiti AirCam - Compact IP κάμερα που τροφοδοτείται από την PoE (Power over Ethernet),

- Ubiquiti AirGrid - σύστημα ραδιοφώνου που εργάζεται στο πρότυπο 802.11 a/n.

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία