Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, μάθετε περισσότερα
0
Ερώτηση
0,00 €
0
Καλάθι
0,00 €
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Αγοράστε εταιρική άδεια χρήσης, με την τιμή της βασικής*Εξοικονομήστε έως 50%!
Το Veeam Backup & Replication εγγυάται κορυφαία προστασία για τα εταιρικά δεδομένα.Εξασφαλίστε απρόσκοπτη λειτουργία για την εταιρεία σας στη μισή τιμή!
Έλεγχος πολλών περιβαλλόντων αντιγράφων ασφαλείαςΆμεση ανάκτηση δεδομένων, από εικονικές μηχανές μέχρι μεμονωμένα αρχείαΠαρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, αναφορές και ειδοποιήσεις
Η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019!Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Voulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
* Η έκπτωση ισχύει μόνο για επιλεγμένες άδειες χρήσης εφ' όρου ζωής: Veeam Backup Essential, Veeam Backup & Replication ή Veeam Availablity Suite, μαζί με τεχνική υποστήριξη σε εταιρικό επίπεδο για 2 χρόνια.
Τρέχουσες προσφορές:
Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.
Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Voulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Εταιρική σχέση
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής